Mun levikset kutistuu

Tapahtui Vaasassa 21.9.2015.

housut1

housut2

kim

Tags: , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Mun levikset kutistuu”

  1. Janne Kuusinen Kirjoittaa:

    Moi, löysin sarjisblogisi vasta nyt. Hemmetin hykerryttävää irrottelua, olen kade! Tällaista settiä lukisin mielelläni myös esim. tulevissa joukkorahoitus-Pahkasioissa: tarjoathan töitäsi myös niihin, ja muihin vastaaviin. Mainiota syksyä!

  2. Hillo Kirjoittaa:

    Moi moi vaan! Kiitos kehuista! Tosi kiva kuulla jos inspiroi. Tämä blogi on ollut viime vuodet niin hitaalla päivitystahdilla että ei ihme jos ei ole tullut vastaan. Pahkasika olisi kyllä aika kova juttu, tuli nuorempana raahattua kirjastosta kyseistä opusta paljonkin kotiin luettavaksi. Pitää katsoa mihin projekteihin sitä inspistä riittäisi kun tahtoo olla usein niin tyhjä päivätöiden jäljiltä. Lähinnä omaksi iloksi ajattelin nyt aktivoitua ja panostaa kunnolla taas vaihteeksi blogin pitämiseen. 🙂